Sorgh

ZZP´er in de zorg

Ben jij ZZP´er of freelancer in de zorg en wil jij extra uren draaien met alle voordelen van het ondernemerschap? Dan maken wij graag kennis met je, want wij zijn op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals! 

Alle voordelen als ZZP´er of freelancer in de zorg

Als ZZP´er of freelancer in de zorg kies jij voor vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid. Deze voordelen kunnen wij jou ook bieden! Als jij voor ons diensten gaat draaien, blijf je eigen baas over jouw agenda. Met onze handige app heb heb je de mogelijkheid om zelf je rooster te bepalen. Zo kies je zelf op welke dagen en uren jij wilt werken en binnen welke instellingen, afdelingen en groepen jij een dienst wilt draaien. 

Werk waar jouw hart ligt

Sorgh detachering werkt op verschillende locaties verspreid over heel Nederland. We werken in de volgende werkgebieden: gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg of thuiszorg. Laat ons weten waar jouw hart ligt, dan zorgen wij voor een goede match! 

 

Bij ons werken?

Sorgh jij voor een glimlach bij onze clienten in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg, jeugdzorg of thuiszorg? Solliciteer bij ons!

Bekijk vacatures
Thuis in zorg met heel ons hart!