Sorgh

Diensten

Met voor iedere cliënt een individuele, persoonlijke en flexibele benadering zorgen wij ervoor dat zorg vertrouwd en eigen voelt voor iedereen. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Onze zorgprofessionals staan voor u klaar

Zorg moet vertrouwd voelen voor iedereen. Daarom krijgt iedere cliënt bij Sorgh een persoonlijke benadering. We gaan uit van uw zorgvraag. Wat mogen wij voor u/uw cliënten betekenen?

Identiteit

In onze zorg staat uw vraag centraal. Ongeacht uw levensovertuiging. Sorgh medewerkers hebben een christelijke identiteit. In uw context geven ze graag uiting aan onze opdracht tot naastenliefde.

Identiteitsgebonden zorg

Flexibele zorg 

U kunt bij ons terecht voor flexibele zorgprofessionals. Onze medewerkers kunnen u voor korte of lange tijd ondersteunen. Inzet in de thuissituatie is ook mogelijk. Bij een opdracht voor langere tijd kunnen onze medewerkers eventueel ook persoonlijk begeleider of eerst verantwoordelijke zijn voor een cliënt/bewoner. Medewerkers van Sorgh hebben de visie en methodiek van Herstel Ondersteunde Benadering. Ook hebben zij kennis van en ervaring met Triple C.

Onverwacht hulp nodig

Soms is het niet in te schatten wanneer u bepaalde zorg nodig hebt. Wanneer u onverwachts te maken hebt met personeelstekort, een (extra) hulpvraag of een crisissituatie bijvoorbeeld. Het flexibel inhuren van onze zorgprofessionals is dan een snelle en betrouwbare oplossing. Passend bij uw zorgvraag, achtergrond en identiteit bieden zij u zorg die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Flexibel en snel 

Nú op zoek naar een ervaren zorgprofessional in uw thuissituatie of zorgorganisatie? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zoeken de juiste match tussen uw zorgvraag en de zorgprofessional die het beste bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak. We gaan graag met u op zoek naar een betrouwbare en snelle oplossing voor uw probleem.

Flexibele zorg

Zoekt u zorgpersoneel?

Wilt u zorgprofessionals inhuren, heeft u thuiszorg nodig of heeft u een andere vraag?

Contact opnemen
Thuis in zorg met heel ons hart!