Sorgh

Flexibele zorg

Voor verpleging, verzorging of begeleiding kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij Sorgh.nl terecht. In onverwachte omstandigheden of crisissituaties bijvoorbeeld. Flexibel en snel, zo werkt Sorgh detachering.

Flexibel inzetbaar zorgpersoneel

Soms is het niet in te schatten wanneer er bepaalde zorg nodig zal zijn. Wanneer u onverwachts te maken hebt met personeelstekort, een (extra) hulpvraag of een crisissituatie bijvoorbeeld. Het flexibel inhuren van Sorgh detachering professionals is dan een snelle en betrouwbare oplossing. Passend bij uw zorgvraag, achtergrond en identiteit bieden zij u zorg die voldoet aan uw wensen en behoeften, onze zorgmedewerkers zijn werkzaam in de (identiteitsgebonden): 

  • Gehandicaptensorgh
  • Jeugdsorgh
  • Particuliere thuissorgh
  • Ouderensorgh
  • 'Identiteitsgebonden' sorgh

Thuis in zorg 

Sorgh detachering biedt elke vorm van zorg binnen de particuliere zorg en PGB. Onze flexibele medewerkers zijn daarbij gespecialiseerd in gehandicaptenzorg, moeilijk verstaanbaar gedrag en jeugdzorg. Op zoek naar (identiteitsgebonden) zorg voor in uw thuissituatie of zorginstelling? Onze zorgprofessionals staan 24/7 voor u klaar. 

Lees meer over identiteitsgebonden zorg

Flexibel en snel

Nú op zoek naar een ervaren zorgprofessional in uw thuissituatie of zorginstelling? Neem contact met ons op. Eén telefoongesprek kan ons al genoeg informatie geven voor het maken van een goede match tussen uw zorgvraag en de zorgprofessional die het beste bij u past. Gaat uw voorkeur uit naar een persoonlijk gesprek? Maak vrijblijvend een afspraak; we gaan graag met u op zoek naar een betrouwbare en snelle oplossing voor uw probleem. 

Afspraak maken

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!