Sorgh

Onze werkwijze

Zorg is snel geregeld bij Sorgh detachering. U kunt ons namelijk 24 uur per dag  en 7 dagen per week bereiken. Wij begrijpen dat vertrouwde en deskundige zorg tenslotte van levensbelang is. Op zoek naar zorgprofessionals (voor uw zorginstelling)? 

Hoe vraagt u zorg aan?

Onze flexibele zorgprofessionals staan dag en nacht paraat om u van dienst te zijn. Heeft u behoefte aan de deskundige zorg van onze gediplomeerde zorgprofessionals? Lees hier stap voor stap alles over onze werkwijze. Zo weet u exact hoe u snel zorg aanvraagt én ontvangt!

U zoekt zorgpersoneel

U hebt een zorgvraag en zoekt flexibel zorgpersoneel.  

 

U neemt contact op met Sorgh detachering

Om zorg aan te vragen, belt u naar 088 - 892 00 44. Via dit telefoonnummer zijn onze medewerkers 24/7 bereikbaar. U kunt ook een e-mail, met een duidelijke omschrijving van uw zorgvraag, naar planning@sorghdetachering.nl sturen. Hebt u voorkeur voor een afspraak waarin we alle mogelijkheden bespreken? Ook dat kan. We gaan graag met u om tafel om vrijblijvend alle passende diensten voor uw zorgvraag door te nemen. Maak hiervoor een afspraak via bovenstaand telefoonnummer.

 

Wij maken een match!

Uw vaste aanspreekpunt bij Sorgh.nl maakt een match met één van onze flexibele zorgprofessionals die qua identiteit, persoonlijkheid en beschikbaarheid het beste bij uw zorgvraag (en zorginstelling) past. Deze zorgprofessional bekijkt vervolgens de planning in een handige app en bevestigt die digitaal. 

 

Wij hebben alles al gecheckt

Elke zorgprofessional is in loondienst bij Sorgh detachering. U kunt er dan ook op vertrouwen dat wij alle zaken, zoals de juiste diploma’s, een actuele VOG-verklaring en BIG-registratie (wanneer nodig), al hebben gecontroleerd. De zorgprofessionals zijn dan ook allen bevoegd en bekwaam en hebben een betrouwbare en discrete werkhouding. 

 

U ontvangt de planning en bevestiging

U ontvangt zo snel mogelijk de ingevulde planning en een schriftelijke bevestiging. We werken per aanvraag of project met een klein team van flexibele zorgprofessionals. Hierdoor ziet u zo vaak mogelijk een bekend gezicht. En het tarief? De ervaring leert dat we het daar altijd over eens worden. 

 

U krijgt zorg!

De flexibele zorgprofessionals zijn direct klaar voor inzet, maar in overleg kunnen er ook inwerkdiensten gepland worden. Onze zorgprofessionals hebben eigen bedrijfsvervoer met logo en naam op de auto. Zij zijn daardoor gemakkelijk herkenbaar. Bij thuiszorg is de zorgprofessional op het afgesproken tijdstip aanwezig. Bij zorginstellingen is de zorgprofessional 15 minuten voor aanvang van de dienst aanwezig.

 

U ontvangt een factuur

Aan het einde van de maand ontvangt u een factuur voor de verleende diensten. Zorginstellingen ontvangen een factuur gespecificeerd per afdeling, groep of cliënt. U betaalt uiteraard alleen als de zorg goed en naar wens was. Want goede zorg, daar staat Sorgh detachering garant voor!

Contact opnemen?

Zorgpersoneel inhuren?

Wij ontzorgen uw zorginstelling en geven uw cliënten professionele nabijheid. Extra handen of specialistische kennis nodig? 

zorgprofessionals inhuren
Thuis in zorg met heel ons hart!