Sorgh

Gehandicaptensorgh

Op zoek naar gespecialiseerde, betrouwbare zorgprofessionals (voor uw zorginstelling)? Via Sorgh detachering haalt u betrouwbare en vertrouwde zorgverleners in huis. Kundig in hun vak, thuis in uw omgeving. 

Specialist in gehandicaptenzorg

Onze zorgprofessionals zijn gespecialiseerd in diverse soorten handicaps. Ze beschikken over veel ervaring in de gehandicaptenzorg. Binnen deze complexe en soms intensieve zorg hebben we oog voor de eigenheid en identiteit van onze zorgvragers. Vanuit de Bijbelse visie dat ieder mens uniek is en passende zorg verdient, verlenen Sorgh detachering-medewerkers hun dagelijkse zorg. Daarnaast delen wij onze kennis en ervaring graag met andere zorgverleners op de werkvloer.

Zorg, begeleiding en ondersteuning 

Er is specialistische kennis en vaak veel ervaring nodig om te kunnen voorzien in de behoefte van cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. Medewerkers van Sorgh detachering zijn dan ook goed opgeleid, thuis in de gehandicaptenzorg en hebben oog voor ieders persoonlijke wensen. Tenslotte vraagt iedere cliënt om een eigen benadering. Als geen ander weten onze zorgprofessionals het belang van vertrouwen en respect in een goede ondersteuningsrelatie met de cliënt. 

Dit is gehandicaptenzorg!

Mensen met een beperking willen graag een leven leiden dat past bij hun wensen en mogelijkheden. Sorgh detachering doet er alles aan hen daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij zijn zaken als veiligheid en geborgenheid heel belangrijk, evenals oog voor eigenheid en identiteit, maar ook gezelligheid en plezier! Met aandacht en inleving bouwen onze zorgprofessionals aan een vertrouwde relatie met de cliënt.

We bieden gehandicaptenzorg aan

  • Sterk gedragsgestoorde licht verstandelijke gehandicapten (SGLVG)
  • Licht verstandelijke gehandicapten (LVG)
  • Meervoudig complex gehandicapten (MCG)
  • Zeer moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Kinderen, jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis (ASS)
  • Meervoudige complexe ontwikkelingsstoornissen (MCDD)

Zoekt u zorgpersoneel?

Wilt u zorgprofessionals inhuren, heeft u thuiszorg nodig of heeft u een andere vraag?

Contact opnemen
Thuis in zorg met heel ons hart!