Sorgh

Gehandicaptenzorg

Op zoek naar gespecialiseerde, betrouwbare zorgprofessionals voor uw zorgorganisatie, woon initiatief of zorgboerderij? Via Sorgh haalt u betrouwbare, deskundige en vertrouwde zorgverleners in huis. Kundig in hun vak, thuis in uw omgeving en uw christelijke sfeer.

Specialist in gehandicaptenzorg

Binnen deze complexe en soms intensieve zorg hebben we oog voor de eigenheid en identiteit van onze zorgvragers. Vanuit de Bijbelse visie dat ieder mens uniek is en passende zorg verdient, verlenen onze medewerkers hun dagelijkse zorg. Daarnaast delen wij onze kennis en ervaring graag met andere zorgverleners op de werkvloer.

Zorg, begeleiding en ondersteuning 

Er is specialistische kennis en vaak veel ervaring nodig om te kunnen voorzien in de behoefte van cliënten met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. Medewerkers van Sorgh zijn dan ook goed opgeleid. Ze zijn thuis in de gehandicaptenzorg en hebben oog voor ieders persoonlijke wensen. Tenslotte vraagt iedere cliënt om een eigen benadering. Als geen ander weten onze zorgprofessionals het belang van vertrouwen en respect in een goede relatie met de cliënt.

Dit is gehandicaptenzorg!

Mensen met een beperking willen graag een leven leiden dat past bij hun wensen en mogelijkheden. Sorgh doet er alles aan hen daarbij zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarbij zijn zaken als veiligheid en geborgenheid heel belangrijk. Evenals oog voor identiteit. En niet te vergeten gezelligheid en plezier! Met aandacht en inleving bouwen onze zorgprofessionals aan een vertrouwde relatie met de cliënt.

Meer weten?

Bent u op zoek naar deskundige gehandicaptenzorg? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.  Neem contact op 

Zoekt u zorgpersoneel?

Wilt u zorgprofessionals inhuren, heeft u thuiszorg nodig of heeft u een andere vraag?

Contact opnemen
Thuis in zorg met heel ons hart!