Sorgh

Identiteitsgebonden

Zorg in eigen sfeer, dat geeft een vertrouwd gevoel. Iemand in uw thuissituatie of instelling die uw levensovertuiging deelt, uw afkomst kent en uw normen en waarden respecteert. Bij Sorgh detachering begrijpen we dat deze aansluiting essentieel is in de dagelijkse zorg voor u(w cliënt).

Wat is identiteitsgebonden zorg?

Sorgh biedt uitsluitend christelijke zorg. Wij zien het als een Bijbelse opdracht om passende, deskundige en betrouwbare zorg te verlenen aan ieder die om hulp verlegen zit. Bent ú daarom op zoek naar een flexibele zorgprofessional in uw organisatie of thuissituatie? Sorgh staat voor u klaar.

Bent u gewend om uit de Bijbel te lezen, te bidden en te danken voor het eten en wenst u graag een medewerker die u ondersteunt bij het bezoeken van een kerkdienst? Zomaar drie voorbeelden die in uw dagelijkse leven van belang kunnen zijn. Sorgh begrijpt dat en biedt daarom professionals die passen bij uw identiteitsgebonden zorg. Met een medewerker van Sorgh bent u ervan verzekerd dat u zorg ontvangt die past bij uw leefwijze, normen en waarden en geloofsovertuiging.

Zorg ontvangen in eigen sfeer is niet alleen vertrouwd voor de cliënt en zijn of haar omgeving. Uit onderzoek blijkt zelfs dat passende, identiteitsgebonden zorg een grotere positieve bijdrage kan leveren aan herstel en gezondheid. Iets wat wij van Sorgh begrijpen. Daarom bieden we zorg zoals we die zelf zouden willen ontvangen: vertrouwd, persoonlijk, deskundig.

Identiteitsgebonden zorg voor iedereen

Heb je geen christelijke achtergrond, maar zou je graag zorg van ons willen ontvangen? Dat kan natuurlijk gewoon. Vanuit onze christelijke waarden en normen bieden wij zorg aan iedereen die het nodig heeft.

 

Thuis in zorg met heel ons hart!