Sorgh

Ben jij Verzorgende?

Wil jij graag zonder werkdruk in de zorg werken? Hou je van vrijheid en flexibiliteit? Woon je in de provincie Utrecht, Zuid-Holland of Zeeland? Dan ben jij de ‘Verzorgende’ die wij zoeken! 

Relax werken = vrolijk zorgen!

Vacature Verzorgende (IG)

Met ingang van heden zijn wij op zoek naar flexibele zorgprofessionals met het diploma Verzorgende (IG). Wil jij graag flexibel werken, de tijd hebben voor de cliënten, veel ervaring opdoen, je bekwaamheden op peil houden, werken in diverse doelgroepen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je over de mogelijkheden! Het aantal uren is bespreekbaar.

Als zelfstandige zorgprofessional bepaal je zelf wanneer en hoeveel je wilt werken tegen een aantrekkelijk uurtarief. Je bepaalt zelf binnen welke instellingen/doelgroepen jij je werkplezier behaalt! Tevens kies je zelf welke diensten je werkt. Je kunt kiezen uit een gevarieerd werkveld en uit een gevarieerd aanbod aan diensten. Zo zou je kunnen werken in de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, thuiszorg. Je kunt kiezen voor juist de vroege diensten, juist de late diensten, dag- en of nachtdiensten of juist voor geen nachtdiensten. Of je kiest voor een combinatie. In alle gevallen blijft de keuze aan jezelf!

Wij zoeken Verzorgende (IG) in deze regio's

Momenteel hebben we veel aanbod in de provincies Utrecht, Zuid-Holland en Zeeland. Uiteraard hoef je niet in al deze provincies te werken, je bepaalt zelf de regio die je wilt verzorgen! 

Welkom!

Je bent van harte welkom om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we kijken hoe we jouw wensen kunnen combineren met onze mogelijkheden! Veel is bespreekbaar en mogelijk. We kunnen elkaar op kantoor maar ook elders bij jou in de buurt ontmoeten als de afstand naar ons kantoor te groot is. We zijn bereid om te investeren in nieuw talent!

Solliciteren hieronder direct!

Solliciteren? Gebruik het onderstaande formulier.

Onze visie

Wij verlenen zorg zoals wij zelf zorg zouden willen ontvangen. Het welbevinden van de cliënten staat daarom centraal. 

Meer over ons
Thuis in zorg met heel ons hart!